Fotografija "101-godišnje razlike" između prabake i praunuke izazvala lavinu oduševljenja

Foto: lifeofdad.com

ČAK JE i Patricka Quinna, suosnivača popularne mreže za očeve "Life of Dad" iznenadila količina fotografija koje su primili nakon što su objavili fotografiju "101-godišnje razlike" između novorođenčeta i najstarijeg člana obitelji.

Fotografiju je objavila Sarah Hamm iz Gilberta u Arizoni, koja je svojoj 101- godišnjoj baki Rosi Camfield dovela kćer Kaylee Rowland, staru tek dva tjedna. Fotografija je potaknula više od 120 čitatelja da objave svoje fotke koje prikazuju različite generacije, a nove fotografije pojavljuju se na mreži svakog dana, ispričao je Quinn. Ono što je njega šokiralo je to što je na nekim fotografijama prikazana još veća razlika od 101 godine.

"Najveća razlika je 112 godina, što je stvarno nevjerojatno. Ljude ova fotografija privlači, razmišljaju o svim stvarima koje je ta žena vidjela i proživjela i zamišljaju kako će njeno iskustvo oblikovati život bebe koja tek započinje svoje putovanje", rekao je za Huffington Post.

Sarah Hamm je oduševljena što je njena fotografija izazvala takve reakcije. Pojasnila je da je Rosa rođena 13. lipnja 1913. godine, na petak 13. Bila je drugo dijete u obitelji, imala je starijeg brata. Imala je troje djece, petero unučadi i desetero praunučadi.

"Moja baka je rođena i odrasla u Michiganu, gdje je živjela do 2007. godine, kad se preselila u Arizonu. Škola u koju je išla imala je tek jednu prostoriju. Njen otac je bio prvi u gradu koji je imao automobil. Na fakultet je krenula s 43 godine i postala je učiteljica u Ludingtonu", ispričala je.

"Naša publika počela je dijeliti fotografije svojih obitelji, kako bi pokazali generacijske razlike između najstarijeg i najmlađeg člana obitelji. Naprosto je nevjerojatno da su najstariji odrasli u potpuno drugačijem svijetu od onog u kojem će odrasti najmlađi članovi, ali njihov utjecaj, vrijednosti i ljubav će se prenijeti na najmlađe", rekao je drugi osnivač stranice Tom Riles.

Kako javlja ABC News, Rosa Camfield preminula je 30. ožujka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.