Fotografije koje vas neće ostaviti ravnodušnima: Zabilježila zajedničku borbu svojih roditelja

Foto: Nancy Borowick

ZA SVAKU obitelj, nositi se s dijagnozom karcinoma teška je borba, ali Howie i Laurel Borowick na isti su dan otkrili da boluju od ove opake bolesti.

Njihova je kći Nancy odlučila fotografirati njihovu zajedničku borbu od dana kada su započeli s terapijom, a sve je to objavila na svojoj stranici u seriji fotografija koji pokazuju njihovu svakodnevicu.

Njujorška fotografkinja uspjela je uhvatiti one teške, ali i sretne trenutke, sve do trenutka kada je oboje nisu otpratili do oltara na njezinom vjenčanju.

Howie i Laurel u braku su 34 godine i vjerojatno nikada nisu razmišljali da bi istog dana mogli dobiti istu dijagnozu - četvrti stadij karcinoma. Laurel je doznala da je treći puta dobila rak dojke, a Howie je doznao da boluje od raka gušterače.

Zajedno su krenuli na iscrpljujuće kemoterapije, a Nancy je pratila njihov napredak.

Na svu sreću, oboje su bili prisutni na vjenčanju svoje kćeri koje je održano u listopadu, ali Howie Borowick izgubio je borbu s bolešću ranije ovog mjeseca. Umro je u 59. godini.

Suprug njegove kćeri, Paul Finch, u sjećanje na Howieja, ali i vlastitog oca Adriena, odlučio je pridružiti se Berlin Marathonu kako bi podigao svijest o ovoj bolesti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.