G točka postoji: Sitno, tanko tkivo prepuno živčanih završetaka vodi do ultimativnog užitka

MITSKA G točka zaista postoji. Američki ginekolog, koji tvrdi da je našao G točku, rekao je kako ona postoji, no izrazito je sitna. Radi se o tkivu koje varira od 1,5 do 8 milimetara. To tanko, maleno tkivo bogato je živčanim završecima, a izaziva fascinacije i frustracije otkako je prvi put spomenuto njegovo postojanje u 60-im godinama prošlog stoljeća, piše Daily Mail.

Ultimativnu žensku erogenu zonu ginekolog Adam Ostrzenski pronašao je tijekom pregleda tijela mrtve pacijentice. Mnogi znanstvenici i ginekolozi godinama su razmišljali postoji li uopće G točka, a ženski magazini, uvjereni u njezino postojanje, promovirali su je kao sveti gral ženskog užitka. Prije dvije godine opsežno britansko istraživanje pokazalo je da je G točka izmišljotina žena, potaknuta brojnim magazinima i seksualnim terapeutima. Ipak, žene nisu bile u krivu.

Ginekolog je G točku otkrio tijekom pregleda Poljakinje koja je umrla uslijed ozljede glave. "Ovaj nalaz dokazao je da G točka fizički postoji, a sad to može dovesti do boljeg razumijevanja ženskog seksualnog zadovoljstva", izjavio je Adam. S njim se slaže i seksualna terapeutkinja Paula Hall. "Ako imate poteškoće u seksualnom životu, onda vam bolje biološko razumijevanje vašeg tijela može biti od velike pomoći", rekla je Paula.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.