Helena Bonham Carter potpuno gola pozirala s golemom tunom: "Više sam se bojala te ribe nego skidanja"

Foto: Guliver Image/Getty Images

GLUMICA Helena Bonham Carter skinula se potpuno gola u novoj kampanji britanske organizacije Blue Marine Foundation: na fotografijama pozira s tunom i bez ijedne krpice na sebi.
 
Svrha kampanje je ukazati na opasnosti koje prijete ribama zbog čovjekovog negativnog utjecaja na mora i oceane, u prvom redu zbog prekomjernog i nedopuštenog izlova. Bonham Carter je tako pristala na snimanje koje je bilo potpuno volontersko, a priznala je da joj nije bilo svejedno, ali ne zbog činjenice da se morala potpuno skinuti, već zbog ribe.
 
"Više sam se bojala te ribe nego skidanja", izjavila je, kako prenosi Evening Standard, te dodala: "Zapravo se jako bojim riba, ali kad me prijateljica, fotografkinja Greta Scacchi, pozvala da poziram za ovu kampanju, nisam mogla odbiti, no, uhvatila me panika zbog tune - teži 27 kilograma. Ali napravila sam to i pobijedila strah".
 
48-godišnja glumica nedavno se razvela od redatelja Tima Burtona nakon 13 godina veze; ostali su prijatelji, a ona je izjavila da "Tim ima klasičnu krizu srednjih godina". Fotografije na kojima Bonham Carter pozira s tunom, u seriji pod nazivom "FishLove", možete vidjeti ovdje i ovdje.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.