Hrvoje Hegedušić o razvodu i prevarama: "Ksenija i ja još nismo predali papire za razvod"

Screenshot: YouTube

GLAZBENI umjetnik Hrvoje Hegedušić za Story je pričao o razvodu od Ksenije Erker, navodnoj ljubavnici Ljerki Šemeš i planovima za svoju budućnost.

Hrvoje Hegedušić (77) višestruki je dobitnik Porina, nekadašnji umjetnički direktor Chansonfesta, direktor Zagrebfesta, skladatelj, producent, ton-majstor, čelnik Hrvatskog društva skladatelja, a tijekom pedeset godina karijere, kaže, nikad nije dobio toliko medijske pozornosti koliko proteklog tjedna kada je Story donio priču o razvodu.

"Bili smo u braku jako dugo, imali smo uspone i padove te po tome nismo izuzetak. Činjenica je da se nismo razveli, da imamo probleme koje moramo rješavati unutar obitelji i da svatko od nas ima svoj život koji ćemo dalje razvijati", započeo je Hegedušić i dodao: "Nismo još donijeli konačnu odluku. To je naša intima. Ali činjenica je da smo Ksenija i ja proveli 39 godina zajedno, a taj broj ukazuje na to da smo itekako funkcionirali. Imamo krasnu djecu, koja su nam sve, kao i unuke s kojima uživamo u svakom trenutku. Tu se ništa ne može i neće promijeniti. To je nepoderivo".

Hegedušić se osvrnuo i na navode da su on i Ksenija Erker u otvorenom braku i navodne prevare: "Ne znam za prevare. U svakom braku ima sporadičnih pucnjava, ali koliko znam iz povijesti, nijedna tvrđava nije pala od tri-četiri metka. Aluzije na slobodan brak jednom je spomenula Ksenija, ja nikada".

Naravno, bilo je riječi i o profesorici glazbene teorije Ljerki Šemeš koja je navodno bila povod razvodu te da je u njega zaljubljena cijelog života: "Za rastave i sastave krivi su isključivo akteri ljubavne priče. Ljerka je moja poznanica i suradnica već 30 godina. Ima svoju obitelj. A je li ona zaljubljena, morate pitati nju". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.