Iva Vranješ za Index o svadbi i trudnoći: Sve se da izdržati kad je uz mene moj dragi Mirkec

PRELIJEPA Iva Vranješ i Mirko Alilović ovog vikenda vjenčali su se u crkvi sv. Ante na Humcu. Početkom svibnja vjenčali su se pred matičarem u Zagrebu, a ovog vikenda odlično su se zabavili i na crkvenom vjenčanju te slavlju koje je poslije uslijedilo. Mladenka je zaista zablistala na svadbi, a za Index je danas otkrila kako joj je bilo.

"Svadba je protekla super, mada vrijeme i nije bilo baš najbolje. Nije bila nešto velika svadba, više je tu bio najuži krug prijatelja i rodbine. Kuma je bila moja velika prijateljica", rekla nam je Iva. Nadodala je da je sve prošlo u velikom veselju i s puno pošalica. "Sve je proteklo u velikom veselju i s puno pošalica, naravno na moj račun", kazala je Iva, koja je svojedobno proglašena najseksi Hrvaticom.

Osim što je postala supruga, uskoro će Iva postati i majka. Naime, Mirko i ona očekuju prvo dijete. "Malo mi je teško hodati jer nisam navikla na to, a i prvo mi je dijete, a uz to imam i mučnine", rekla nam je Iva o trudnoći. "Sve se to da izdržati jer je uz mene moj dragi Mirkec", zaključila je zaljubljena Iva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.