Iza sebe su ostavili Biebera i Daft Punk, a još se uvijek voze autobusom i žive s roditeljima

Screenshot: YouTube

TO SU dečki čije pjesme donose pozitivu i sreću u ova ne baš svijetla vremena, a dovoljno su skromni i anonimni da fokus ostane samo na njihovoj glazbi, a ne na njima samima.

Štoviše, Piers još uvijek živi s majkom, a Kesi na posao ide autobusom! Oni se kriju iza imena Rudimental i možete ih poslušati 10. kolovoza u klubu Kalypsu na Zrću!

Nakon nastupa na Exit Festivalu u Novom Sadu, Rudimental će ovoga ljeta napraviti tulum za pamćenje u novoobnovljenom klubu Kalypso.

Rudimental je četveročlani londonski bend koji proizvodi elektronsku glazbu s daškom soula i i liquid funka, a publiku su oduševili hitovima kao što su "Waiting All Night" koju izvode spjevačicom Ellom Eyre te "Feel the Love" koju je za njih otpjevao John Newman.

Rudimental je nastao 2010. godine, a u tom vremenu su izdati i svoj debitantski album, Home, na kojem, uz navedene pjevače sudjeluje i Emeli Sande, Becky Hill, Foxes, Angel Haze te MNEK i Syron. Album sadrži ukupno 12 pjesama.

Ovaj britanski sastav se našao na prvom mjestu jedne od najvažnijih svjetskih muzičkih top lista "UK Top Chart" s pjesmom "Waiting All Night", ostavivši iza sebe imena kao što su Daft Punk i Justin Bieber, a nadmašili su i izvođače kao što su Pink, Pitbull, Christina Aguilera i korejska senzacija Psy. Ovo je drugi put da su osvojili UK top ljestvicu , nakon hita "Feel The Love" iz 2012. godine.

Impresivna je i činjenica da su prvo mjesto osvojili na glavnoj britanskoj singl listi, a ne na listi koja se bavi samo elektronskom muzikom.

Ukupna prodaja singla "Waiting All Night" u suradnji s Ellom Eyre je u prvom tjednu iznosila vrtoglavih 107.000 primjeraka! A veliku pažnju javnosti privukao je njegov spot koji opisuje kakvu je životnu priču imao Kurt Yeager, ekstremni vozač BMX-a, koji se nakon nesreće i gubitka noge uspješno vratio sportu koji voli.

Njihov nastup je pravi spektakl za publiku, a u iščekivanju 10. kolovoza poslušajte hit s prvog mjesta britanske top liste singlova i njihovu najavu nastupa u Kalypsu 10. kolovoza:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.