Jasmin Stavros na duhovnoj obnovi čisti zahode i pere podove: Volio bih da je moj boravak u Italiji ostao tajan

Foto: Index

PJEVAČ Jasmin Stavros posljednjih godina često odlazi na duhovne obnove, a za vrijeme korizme ovaj je Splićanin odlučio otići u Italiju gdje se pridružio udruzi koja pomaže djeci oboljeloj od leukemije i ostalih teških bolesti. Cijeli program traje četiri tjedna, a pjevač je za Studio otkrio kako ustaje već u šest ujutro.

"Nakon mise i klanjanja odradimo križni put, a potom volontiramo cijelo popodne nakon čega opet imamo dva sata obnove i molitve. Svjetla se gase u 21 sat. Za pauzu imamo tek sat vremena. Ovdje radim stvari koje inače vjerojatno nikad ne bih radio. WC doma inače ne čistim, ali ovdje je to za mene najnormalniji dio radnih obaveza. Čistim, metem podove, radim ostale fizičke poslove kao što je prenošenje stvari u centru. Evo, danas sam trebao očistiti jednu prostoriju od 150 kvadrata i nisam je samo počistio, već polizao. Ja sam ovdje u čistilištu, spustio sam se na koljena i postao beskrajno ponizan" prepričavao je svoje dogodovštine Jasmin Stavros, koji posljednje dane u tjednu provodi na kruhu i vodi.

I sami smo kontaktirali pjevača koji nam je potvrdio da se uistinu nalazi u Italiji na duhovnoj obnovi. "Iskreno, volio bih da je moj boravak ovdje ostao tajan, ali što sad. Nadam se da će ljudi znati prepoznati pravu priču, jer izjave koje sam dao izvučene su iz konteksta", rekao nam je Stavros.

Pročitajte više