Koji neugodnjak: Umjesto da odgovori na pitanja o Kristen, Pattinson se ne može prestati smijati



GLUMAC Robert Pattinson ovog tjedna po prvi puta je odradio intervju nakon afere njegove bivše djevojke Kristen Stewart koja ga je prevarila s redateljem Rupertom Sandersom.

Iako je intervju bio unaprijed pripremljen, televizijski voditelj i novinar Jon Stewart iz The Daily Showa pronašao je načina kako da Robertu postavi nekoliko neugodnih pitanja o prekidu pred publikom u studiju.

"Mislio sam da smo ovo već prošli! Pripremio sam šalu, ali je sad beznačajna!", pokušao se Robert izvući od pitanja TV voditelja.

Potom mu je voditelj dao sladoled te se našalio: "Zamisli da smo ja i ti dvije cure koje samo malo razgovaraju", ali je Robertu u tom trenutku postalo toliko neugodno da se nekontrolirano počeo smijati.

Na svako pitanje pokušao se izvući od odgovora pa je u jednom trenutku rekao: "Znate zašto mi se ovo događa? Jer sam toliko škrt da platim glasnogovornika. Večeras se osjećam kao da sam u 'Sumraku'".

Ipak, Robert je naposljetku pristao na Stewartovu šalu i jedenje sladoleda. Voditelj ga je kratko i tješio da je on predobar dečko za takvu curu.


rptdswjs81312 by officialspunkransom

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.