Kolege se opraštaju od Divljana: "On je bio najtalentiraniji glazbenik naše generacije"

Screenshot: YouTube

OVOG četvrtka regiju je obišla tužna vijest.

Vlada Divljan, legendarni frontmen legendarnih Idola, izgubio je bitku s bolešću. Preminuo je u bolnici u Beču. Imao je samo 56 godina.

>> Preminuo Vlada Divljan

I iako je već neko vrijeme bio bolestan, njegova prerana smrt iznenadila je i potresla mnoge, uključujući i njegove kolege. Jedan od prvih koji se oglasio na Facebooku bio je Divljanov kolega Bajaga, koji je na svojoj službenoj stranici napisao: "Stvarno me pogodila Vladina smrt. Bio je moj dobar drug i divan čovjek. Zaista veliki umjetnik. Znao sam da je bolestan, ali nadao sam se da će se izvući. Nažalost, to se nije dogodilo. Neka mu je vječna slava".

Srđan Gojković Gile iz Električnog orgazma za Blic je kazao: "Vlada je svakako bio najtalentiraniji glazbenik naše generacije i svakako će nedostajati, kako na srpskoj, tako i na regionalnoj sceni. Ovo je strašan gubitak, ali ipak najveći za njegovu obitelj, njegova dva sina i suprugu".

Gitarist Idola Zdenko Kolar kazao je: "Morate shvatiti da ne mogu pričati...Osobno sam toliko pogođen da nemam snage reći ni riječ zbog Vlade'', a kolega iz grupe Van Gogh, Zvonimir Đukić Đule, dodao je: "Strašno je to što se desilo. Ne mogu vjerovati, još sam u šoku. Vlada će nam nedostajati".
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.