"Kraljevi Instagrama" natječu se tko bolje vodi žene na uzicama

Foto: Instagram

ČINI se da je između samoprozvanih "kraljeva Instagrama" izbio pravi rat. Ovog je vikenda američki biznismen Tony Toutouni napao australskog duhanskog tajkuna Traversa "Candymana" Beynona zbog fotografije na kojoj Australac na uzici vodi svoju suprugu Taeshu i još jednu ženu.

Uz fotografiju koju je objavio na Instagramu,na kojoj se nalaze tri oskudno odjevene žene koje pužu prema privatnom avionu dok ih on drži na uzici, Toutouni je napisao da je Beynon "neki wannabe Willy Wonka iz '90-ih koji nosi lažni Versace".

Toutouni koji na Instagramu ima 900.000 sljedbenika nije se na tome zaustavio.

"Dok on degradira svoju suprugu vodeći je na uzici, ja sam pronašao neke australske drolje iz Helensvalea kojima ove uzice pristaju mnogo bolje", napisao je Amerikanac.

Helensvale je mali grad na obali Gold Coasta u kojoj je Candyman izgradio svoju luksuznu 3.75 milijuna vrijednu vilu, u kojoj organizira lude tulume.

Nije trebalo dugo da mu Beynon odgovori, pa je ubrzo objavio fotografiju svoje supruge koja na uzici drži žene odjevene u bikinije. Sebe je usporedio s Christianom Greyom, glavnim likom iz knjiga i filma "50 nijansi sive".

"Kad ja stavim uzicu na ženu, ona se osjeća seksi, a kad ti staviš one su degradirane. Zato tvoje ne žele da im se vidi lice. Ono što govoriš o Australkama govori više o tebi, nego o njima. Neću žrtvovati svoju otmjenost zbog nekoga tko je nema", odgovorio je.

Na fotografiji se vidi i njegova nova djevojka Tayla, koja je zamijenila odbjeglu Kristy Engelmann, rekao je njegov glasnogovornik za Daily Mail Australia. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.