Lagao da je nasljednik pola Manhattana i obrukao se pa sada prijeti tužbama

Screenshot: YouTube

GERRY SHALAM zvijezda je novog viralnog hita.

20-godišnji student iz New Yorka uhvaćen je sa svojim pijanim prijateljima ispred jedne kemijske čistionice. Snimio ih je vlasnik koji ih je tražio da se maknu s njegovog posjeda.

"Ovo je tvoj posjed? Moja tata radi s nekretninama i ti ćeš meni reći da je ovo tvoj posjed? Moj tata je vlasnik polovice jebenog Manhattana", odgovorio mu je pijani Gerry. Usput se pohvalio da mu tata vlada i policijom pa nema potrebe da zovu policajce, a kada ga je vlasnik upitao kako se zove, Gerry mu je slagao da je član bogate obitelji Adjmi. Zatim je počeo pričati o prijateljstvu s gradonačelnikom New Yorka, Billom De Blasiom.

Čitavo vrijeme mahao je plastičnom vrećicom i pokušao ga spriječiti da snima njegove pijane prijatelje. Snimka "obračuna" završila je na internetu i nije dugo trebalo da se otkrije kako Gerry nema veze s bogataškom obitelji Adjami. Njegov otac Lou direktor je jedne odjevne kompanije i u svojoj imovinskoj kartici nema polovicu Manhattana.

Strani mediji pokrenuli su masovnu sprdnju s Gerryjem i prozvali ga "najvećim kretenom u New Yorku". Zbog toga je Gerry unajmio odvjetnika i sada prijeti tužbama svima koji mu se smiju, piše Page Six.

"Ovo je sramotna eksploatacija mladića koji je očito štitio sebe i svoje prijatelje od neželjenog upada u njihove privatne živote u ranjivom trenutku. Naš klijent ozbiljno shvaća ovo kršenje svojih civilnih prava", rekao je njegov odvjetnik Darren Oved. Gerry namjerava tužiti čovjeka koji je snimio video, a tužbu želi podići i protiv onih koji šire video.

S obzirom na to da je snimka njegovog pijanog laprdanja već obišla svijet, on i njegov odvjetnik imat će pune ruke posla.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.