Ljepotica koju je nemoguće baciti u sjenu: Tko će osvojiti srce Ines Matošić u novoj sezoni "Ruže vjetrova"?

LJUBAVNA priča između Marka Odaka (Matko Knešaurek) i Ines Matošić (Anja Alač) je bila okosnica prve sezone "Ruže vjetrova". Iako u drugoj sezoni serija dobiva novi glavni ljubavni par, lijepa Ines i dalje ima jednu od centralnih uloga - nisu producenti "ludi" pa da takvu ljepoticu bace u sjenu. Doznajemo da će se u Inesinom životu u drugoj sezoni pojaviti i nova ljubav.

> Nova sezona "Ruže vjetrova": Hoće li vas nove ljubavi, spletke i tajne obiteljske veze prikovati uz male ekrane?

Nakon Markove smrti, trudna Ines se odlučuje povući u osamu i započeti novi život. Odlazi sa majkom Suzanom i sestrom Sarom u selo nadomak Splita, u kojemu su naslijedile staru kuću s maslinikom. U tu kuću su Ines, Sara i njihov brat Srđan odlazili kao djeca pa ih to mjesto podsjeća na bezbrižno djetinjstvo. Ines se pokušava usredotočiti na dijete i dati mu najbolje od sebe. Iako pokušava naći utjehu i mir u svakodnevici seoskoga života, samoća je često tjera na razmišljanja o Marku i njegovoj pogibiji. Osjećaji tuge i usamljenosti česti su gosti u njezinom životu, ali tu je netko tko će uspjeti opet osvojiti njeno srce.



Kako se snašla u ulogama trudnice i mlade majke lijepa beogradska glumica Anja Alač otkrila je u razgovoru za Index: "To je stvarno zanimljivo i super iskustvo za mene, bilo mi je malo vruće jer je trbuh od spužve pa me to u toplim ljetnim danima dosta grijalo, ali divno iskustvo. Sad ću snimati i s jednom malom bebom, tako da je sve to jako zanimljivo". Ipak, 24-godišnja Anja u svom privatnom životu ne planira zasad iskusiti čari majčinstva.

Pitali smo Anju i pronalazi li njen lik Ines nakon Markove smrti u drugoj sezoni neku novu ljubav. Tajnovito nam je kazala: "Da, pojavljuje se netko, ali ne bih još htjela previše otkrivati".


Svestrana ljepotica iz poznate glumačke obitelji


Anja potječe iz poznate glumačke obitelji - kći je splitskog glumca Aleksandra Alača i beogradske glumice Vesne Čipčić. Fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu upisala je 2007. godine, a ostao joj je još svega jedan ispit do diplome. Svestrana ljepotica voli putovanja, uživa u umjetnosti, svira klavir, pjeva, a obožava i sport pa je tako svojedobno i osvajala medalje kao košarkašica.



Pitali smo Anju je li joj bilo predodređeno da zbog svojih roditelja i sama postane glumica: "Iskreno da vam kažem, nisam imala nekih posebnih snova kao djevojčica. Razne stvari su me zanimale, ali nije bilo nešto konkretno. Što se tiče glume, to se u meni dosta kasno rodilo, tek negdje u trećem razredu gimnazije".

A kako su roditelji reagirali na vijest da je dobila naslovnu ulogu u prvoj sezoni "Ruže vjetrova"? "Jako su se obradovali. Znali su da idem na audiciju koja je bila u Zagrebu, tata me dovezao. I oni su glumci, znaju da audicija ima puno, tako da se nikad ne raduju previše unaprijed. Tek kad se znalo da sam dobila ulogu, tek su se tad počeli veseliti i jako su me podržali u tome i bili su sretni kao i ja", ispričala je Anja.

Kazala je i kako je atmosfera na setu "Ruže vjetrova" sjajna, kako se odlično slaže sa svim kolegama glumcima te kako jako uživa u Splitu, u kojeg oduvijek dolazi jer je njen tata Splićanin. "Ne doživljavam Split kao neki tamo grad na moru nego kao nešto svoje, tako da mi je divno što se snima baš ovdje", kazala je lijepa Anja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.