"Ljudska Barbie" otkriva budućnost čovječanstva: Najviše brine o izgledu, ali najbitnija je ipak duhovnost



VALERIA LUKYANOVA već je neko vrijeme prava internetska zvijezda, a pod povećalo javnosti u SAD-u stigla je nakon što je objavljeno da je, kako bi postigla ovakav izgled, obavila više plastičnih zahvata.

Na temelju toga ova je "ljudska Barbie", koja samu sebe naziva "najpoznatijom Ruskinjom na internetu ruskog govornog područja", dobila prostor u popularnom V Magazineu, koji će se na kioscima u Americi pojaviti 15. studenog.

U intervjuu je objasnila kako izgleda njezin običan dan: "Ujutro radim na svom licu i odem na masažu te potom neko vrijeme provedem na internetu. Meditiram i putujem svojim astralnim tijelom i nakon toga odradim trening u teretani. Odem u šetnju s prijateljicom, a kad dođem kući napravim večeru za muškarca kojeg volim. Onda još malo vremena provedem na internetu, malo čitam i meditiram te pođem u krevet".

Nakon što je postala popularna kritičari su je napadali tvrdeći da je za njezin izgled pretežno zaslužan Photoshop, ali nakon što se pojavila i u intervjuima na televiziji, te su tvrdnje pale u vodu. Osim što je puno radno vrijeme internetska zvijezda, drži predavanja "o izvantjelesnim putovanjima": "To je škola u kojoj učitelji učenicima pokazuju kako napustiti svoje fizičko tijelo i putovati svijetom svojim duhovnim tijelom. Tako možete posjetiti sve dijelove zemlje, ali i svemira. Znam da je to budućnost čovječanstva", objasnila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.