Loše nam se piše: Kladionice "Mižerji" predviđaju tek 29. mjesto, članovi klape očekuju plasman u TOP 5

Screenshot: YouTube

PROŠLOG je tjedna i posljednja zemlja odabrala pjesmu s kojom će se predstaviti na Euroviziji stoga smo odlučili vidjeti kako naši, ali i predstavnici susjednih zemalja stoje na kladionicama. Na stranici oddschecker.com nalazi se kompilacija svih kladionica koja daje određeni prosjek, a sudeći po njoj, našim se predstavnicima i ne piše tako dobro.

Naime, Klapa s mora, trenutačno se nalazi tek na 29. mjestu od njih 39. Od naših susjeda, zasad na eurovizijskoj tablici najbolje stoji Srbija jer su djevojke iz benda Moje 3 zauzele 17. mjesto.

Sloveniji kladionice predviđaju 25. mjesto, Crnoj Gori 28., Albaniji 31. i Makedoniji 38.

Prva tri mjesta drže Danska, Norveška i Nizozemska.

I dok nam šef hrvatske delegacije Aleksandar Kostadinov nije odgovarao na upite, za komentar smo upitali Marka Škugora, člana Klape s mora. "Te kladionice ništa ne govore jer je grupa Feminnem cijelo vrijeme na kladionicama bila pri vrhu, a na kraju djevojke nisu ni ušle u finale. Osobno se nadam finalu, dok u klapi očekuju da budemo u TOP 5", rekao nam je Škugor koji nam je otkrio i da će koreografija klape biti bolja od one koju je javnost nedavno vidjela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.