Mama tinejdžerica žica sažaljenje: "Snimka seksa" upropastila mi je život!

Screenshot: Vivid

BUDUĆI da je interes za njezinim neprestanim privlačenjem pažnje u laganom padu, jedna od najvećih trash zvijezdi prošle godine, Farrah Abraham (22), odlučila je za In Touch Weekly progovoriti o onom zbog čega je i poznata - "snimci seksa".

Iako nije poznato zašto Farrah, ali i brojni strani mediji, njezin porno film nazivaju "snimkom seksa", nekadašnja "mama tinejdžerica" o filmu koji je snimila s ciljem samopromocije, danas govori kao o nečem što joj je upropastilo život.

"Spoznaja da je moja snimka seksa našla vani bila je previše za mene. Željela sam se sakriti, ne izlaziti i više ne odgovarati na pozive", rekla je Farrah.

"Bilo je teško održavati prijateljstva, zaštititi privatni život, a poljuljano je i povjerenje u članove obitelji. Mislim da me iskorištavaju kako bi zaradili. Kada bih se mogla vratiti ne bih to učinila. Snimka seksa mi je uništila život", zaključila je.

Doduše, sve što govori, valja uzeti s rezervom jer krajem prošle godine prodala je odljev vlastitog međunožja proizvođaču seksualnih igračaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.