Miley Cyrus i Liam Hemsworth odgodili vjenčanje: Je li za sve kriv njezin nastup ili January Jones?

Foto: JLP

IZGLEDA da u vezi Miley Cyrus i njezinog zaručnika Liama Hemswortha ne cvjetaju ruže. Naime, RadarOnline piše kako je par oko čijeg se prekida već dugo vremena raspredaju priče, napokon odlučio prekinuti.

Naime, Miley i Liam odgodili su vjenčanje i odlučili provjeriti hoće li im razdvojenost pomoći.

"Za sad su odlučili prekinuti. Njihova je veza već neko vrijeme u problemima i oboje su iscrpljeni. To je komplicirana veza. Odgodili su vjenčanje. Nije isključeno da će vjenčanja biti, ali zasad ne izgleda obećavajuće", rekao je izvor za Radar Online.



Informacije o "prekidu" pojavile su se nedugo nakon što je Miley u intervjuu za Harper's Bazaar izjavila da trenutno nema vremena za planiranje vjenčanja.

Međutim, neki smatraju kako je problem njezin nastup na MTV-jevoj dodjeli nagrada, a novinari su potvrdu svojih nagađanja na neki način dobili kada je pjevačica prestala pratiti svog zaručnika na Twitteru.

Budući da je Miley aktivna korisnica Twittera, novinari su u potezu prepoznali dokaz kako postoje "problemi u raju".

Ipak, neki smatraju kako je najveći problem njegova nevjera. Naime, Us Weekly ranije ovog tjedna pisao je o poruci koju je Liam poslao lijepoj plavuši January Jones. Ako je vjerovati pisanju tjednika, glumac je poslao nekoliko eksplicitnih poruka zvijezdi serije "Momci s Madisona", a u jednoj je navodno pisalo: "Želim te jebati":


Iako je Hemsworth opovrgnuo napise, mnogi dodaju kako pokušava pronaći način da se izvuče iz veze s Miley.

"Samo su tjednima udaljeni od prekida. Liam se emocionalno udaljio od Miley", rekao je izvor za Us Weekly, a oni koji su ih vidjeli na premijeri filma "Paranoia" u Los Angelesu dodaju kako su se "ponašali kao stranci".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.