"Mižerja" ponovno uzburkala duhove: Ksenija Urličić smatra da će dogoditi čudo ako Klapa s mora uđe u finale

Foto: Facebook

OVOGODIŠNJI hrvatski predstavnici na Euroviziji Klapa s mora i njihova "Mižerja" definitivno su uzburkali glazbene duhove, pa tako i nekadašnju čeličnu lady HTV-a Kseniju Urličić. "Mama" Dore otkrila nam je zašto misli da je odabir klape definitivno loš izbor za europski festival lakoglazbenih nota.

"To je jedna jako loša ideja i uistinu bi bilo čudo da ova klapa prođe u finale. Vidjela sam onu, da je tako nazovem, koreografiju. Za mene to nije koreografija, no nije ni čudno što je tako ispalo jer je svaka klapa ograničena u svom nastupu. Osim toga i trenutačno stanje na kladionicama sve govori. Zbilja mi nije jasno što se događa, i zašto na HTV-u svega nekoliko ljudi odlučuje o pjesmi koju ćemo slati na Eurosong. Ovdje mi je najčudnije zašto su se Nikša Bratoš i maestro Mojmir Čačija odlučili upustiti u ovako nešto. Pa pogledajte samo Srbiju. Oni su ove godine opet odlučili imati festival, što je po meni najbolja ideja", rekla nam je Ksenija priznavši kako je ove godine imala ideju koga poslati na Euroviziju, no da je nitko na HTV-u nije slušao.

"Imamo izvođače koji su svjetska atrakcija. Recimo, spoj 2Cellosa i Ane Rucner sigurno bi dobro prošao. Nama treba pjesma koja bi bila kombinacija klasike i pop glazbe, ne trebamo otkrivati toplu vodu", zaključila je Ksenija Urličić. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.