Mnogi su s njom prevarili svoje supruge, no njene usluge ne uključuju seks

Screenshot: YouTube

NJEN POSAO je "teško" definirati. Naime, Rylee za život zarađuje tako što izlazi sa starijim, bogatim i većinom oženjenim muškarcima, koji je pritom obasipaju tisućama dolara, besplatnim putovanjima, luksuznim odmorima i poklonima.

Moglo bi se reći da oni pritom varaju svoje supruge, no Rylee se nikad "ne skida do kraja" te su u njenu ponudu uključena samo topless izdanja.

Iznos njene mjesečne plaće također je teško točno definirati te isti ovisi o broju mušterija, no u emisiji Phila McGrawa, poznatijeg kao Doktora Phila, otkrila je da je zadovoljna iznosom novca koji zarađuje.

"Neki odmah na početku traže od mene seks, ali im odmah objasnim kako stvari stoje. Ako će prihvatiti moje uvjete onda im pravim društvo, ako ne, onda odu", objasnila je 26-godišnja Rylee, koja smatra da njene usluge pružaju psihoterapijski učinak na njene klijente i njihove brakove.

"Oni traže ono što im njihova supruga više ne nudi. Jednom kada stupite u brak, uskoro izgubite interes za drugu stranu. Supruge se često udebljaju, nije ih više toliko briga za njihov izgled, ne šminkaju se. Nestaje romantika i nema više držanja za ruke", kazala je djevojka.

"Nakon druženja sa mnom, postaju bolje raspoloženi  te su mnogo zadovoljniji svojim odnosima sa suprugama", nadodala je.

"Jednom prigodom ti je plaćen put u Los Angeles, dobila si sedam tisuća dolara u gotovini, nakon čega si putovala u New York, gdje si potrošila dodatnih šest tisuća dolara na hotelski smještaj i 11 tisuća dolara tijekom samog posjeta. Želiš nam reći da ti oni taj novac poklone tek tako, jer se samo družiš s njima", upitao ju je doktor Phil.

"Osim topless izdanja, moje usluge uključuju i neke fetiše", potom mu je objasnila Rylee. "Fetiš sa stopalima mi je najomiljeniji. Nema tu ništa čudno. Ako vam netko plati 500 dolara kako bi vam polizao stopala, ne znam zašto bi mi bio problem zavrnuti nogavice", otkrila je Rylee.

Iako su je mnogi optužili za raspad čak nekoliko brakova, ona se ne osjeća krivom zbog svog načina života.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.