Na koga padaju supermodeli: Upoznajte muškarce koji su zaveli neke od najljepših žena svijeta

Foto: JLP/Getty Images/Instagram/Twitter/Facebook

SUPERMODELI koji završe u redovima kompanije Victoria's Secret uglavnom spadaju u krug žena koje će mnogi nazivaju najljepšima na svijetu.

Dovoljno je spomenuti samo nekoliko imena i bit će vam jasno: Adriana Lima, Karlie Kloss, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes ili Behati Prinsloo.

Uglavnom, riječ je o ženama koje su izvan lige "običnih smrtnika".

Iako mnogi još uvijek vjeruju u ljubav i romantiku, lista koju je sastavio Business Insider pokazuje da su milijuni na računu ipak najbrži put do srca supermodela (koje i same zarađuju milijune). Naravno, ne smijemo zaboraviti ni popularnost koju mnogi poznati muževi i dečki uživaju. Ukratko, doznat ćete ono što ste već znali - ako niste bogati ni slavni, nemate previše šanse.

1. Joshua Kushner i Karlie Kloss



Joshua Kushner je osnivač kompanije Thrive koja se bavi ulaganjem u medije i tvrtke koje se bave tehnologijom. Par je često viđan na događajima diljem New Yorka, ali rijetko komentiraju svoju vezu.

No, Karlie nije jedina slavna osoba u Kushnerovu životu. Naime, prijatelj je s Ashtonom Kutcherom, a njegov brat Jared, u braku je s kćerkom Donalda Trumpa, Ivankom.


2. Caleb Followill i Lily Aldridge



Pjevač skupine Kings of Leon, upoznao je Lily na festivalu Coachella 2007., a zajedno imaju djevojčicu Dixie.

Aldridge je za časopis Fashionista izjavila kako je Calebovo mišljenje jedino koje joj je bitno: "On je jedina osoba za koju želim izgledati seksi".

3. Jamie Mazur i Alessandra Ambrosio



Milijunaš Mazur i Alessandra Ambrosio upoznali su se 2005, a imaju i dvoje djece, četverogodišnju Anju i malenog Noaha.

U posljednje vrijeme sve se češće piše o njihovu razvodu, ali manekenka je za E! News komentirala kako je u njihovu braku sve u redu.

4. Marko Jarić i Adriana Lima



Srpski košarkaš Marko Jarić jednu od najljepših žena svijeta navodno je zaveo "gomilom ruža".

Par je već nekoliko godina u braku, a zajedno imaju dvije kćeri, Valentinu i Siennu.

5. DJ Sunnery James i Doutzen Kroes



Par se upoznao 2009., a vjenčali su se samo godinu dana kasnije. Zajedno imaju dvogodišnjeg sina Phyllona, a unatoč pretrpanom rasporedu, uspijevaju se viđati dovoljno i uživati u zajedničkom vremenu.

6. Adam Levine i Behati Prinsloo



Levine u The Tonight Showu priznao da nikada nije bio tip za brak, ali čini se da mu je prelijepa Behati Prinsloo promijenila mišljenje.


"Ni dalje ni smatram da morate biti u braku osim ako upoznate nekog koga jednostavno morate oženiti. I tada uđete u brak i prekrasno je", rekao je pjevač skupine Maroon 5 koji je prije Behati bio u vezi sa supermodelom Annom Vyalitsynom.

7. Kristof Somfai i Barbara Palvin



Dvadesetogodišnji Kristof i Barbara upoznali su se još u srednjoj školi, a zajedno su se pojavljivali na mnogim događanjima.

Međutim, Barbaru su nedavno povezivali s Justinom Bieberom, ali ona tvrdi kako glasine nisu istinite i kako je još uvijek u vezi s Kristofom.

8. Jordan Cameron i Erin Heatherton



Par se upoznao na jednom afteru nakon prošlogodišnjeg fashion showa kompanije za koju radi. Izgleda da su zabave Victoria's Secreta pravo mjesto za Erin koja je na jednom takvom partyju upoznala i svog bivšeg dečka Leonarda DiCaprija.

Igrač američkog nogometa vjerojatno je našao zajedničke teme s Erin koja se prije manekenstva bavila košarkom.

9. Sean Clayton i Lindsay Ellingson



Malo je informacija dostupno o ovom paru, ali Clayton na svom profilu na Instagramu često objavljuje fotografije svoje prekrasne djevojke.


Ranije ove godine, šuškalo se da se par zaručio, ali njezini glasnogovornik odbio je komentirati napise.

10. Hermann Nicoli i Candice Swanepoel



Nicoli i Swanepoel u vezi su već sedam godina, a upoznali su se u Parizu kada su imali samo 17 godina.

Oboje su modeli, a Candice tvrdi da im ista karijera dopušta da provode dosta vremena zajedno jer putuju uglavnom na ista mjesta.

Par je ranije ove godine viđen na zajedničkom odmoru u Miamiju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.