Na listu 12 europskih festivala "koje morate posjetiti ovog ljeta" Mashable uvrstio i jedan u Hrvatskoj

Foto: Press

MAGAZIN Mashable objavio je jutros listu na kojoj je 12 festivala u Europi koje, kako tamo stoji, "morate posjetiti ovoga ljeta", a na toj se probranoj i relativno kratkoj listi našao i jedan festival koji se održava u Hrvatskoj - radi se o pulskom Outlooku.

"Najbolja stvar s ovim festivalima", piše Mashable, "je to što se mogu pretvoriti u mini-ljetovanje, pa tako nakon nekoliko dana kulturnih događanja u Lisabonu, recimo, produžite za Hrvatsku i na nekoj tamošnjoj plaži, uz dobru glazbu, napunite baterije".

Outlook se tako našao na listi uz španjolske festivale Sonar i Bilbao BBK Live te Festival Internacional de Benicassim, belgijski Rock Werchter, danski Roskilde, portugalski NOS Alive, mađarski Sziget, norveški Oya, irski Electric Picnic te Iceland Airwaves na Islandu.

Uz nabrojene, na listi se našao o novosadski Exit koji se ove godine održava od 9. do 12. srpnja, a najavljeni su nastupi Faithlessa, Prodigyja, Clean Bandita, Fear Factoryja i Napalm Deatha. Ovogodišnje izdanje Outlooka u Puli održava se od 2. do 6. rujna, a nastupaju, između ostalih, i Jurassic 5, Roni Size Reprazent, Trojan Sound System, Run The Jewels, Madlib, Wiley i Goldie.

"Smješten na napuštenoj utvrdi s pogledom na Jadransko more i spektakularnu hrvatsku obalu, Outlook je pravi festivalski biser za kraj ljeta", piše Mashable.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.