Najbolji lažni foršpani: Schwarzenegger kao Hamlet, Jack Dawson traži Rose u budućnosti

ZA USPJEH svakog filma potreban je i dobar foršpan. Ako pogledate kvalitetan foršpan, otprilike možete znati i da vas očekuje dobar film. Glazba i scene iz filma mogu vas natjerati da ga poželite pogledati. Ipak, postoji i smiješna strana svega. Lažni foršpan nasmijat će vas do suza, ako je kvalitetno montiran.

Donosimo vam top pet lažnih foršpana. "Pac-Man" je superheroj koji spašava ljude od zločestih duhova, a presmiješan foršpan ne koristi ničemu osim zabavi gledatelja. Junak iz kompjuterske igrice ima žutu kacigu i bori se protiv karikiranih duhova koji napadaju djeve u nevolji.

Sjajan laži foršpan napravili su i Edgar Wright i Simon Pegg. "Grindhouse - Don't!" Duhoviti osvrt na dramatične najave horora i trilera, koja ismijava sve tipične situacije koje ste svi već sigurno vidjeli u brojnim filmovima takve tematike.

"Cleopatra Schwartz" izvod je iz filma "Kentucky Fried Movie" iz 1977. godine, koji je pokrenuo karijere svojih autora. Cleopatra je u ovom lažnom traileru superjunakinja koja ubija svoje neprijatelje i pokazuje bujne grudi te dijeli krevet sa svećenikom. Bizarno i sjajno.

Arnold Schwarzenegger zvijezda je lažnog foršpana "Hamlet", zaista duhovitog i sjajnog. Agresivni Arnold kao senzibilni Hamlet garancija je za smijeh, a ne sumnjamo da je ovaj foršpan razvedrio čak i one najtužnije.

Najbolji je ipak lažni foršpan za nastavak "Titanica". Jack Dawson se vrati u budućnost, sto godina poslije te traži svoju Rose putem Googlea. "This summer, Jack is back" uz dance verziju hita Celine Dione zvuči odlično.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.