Najekstremnije prosidbe: Rand zakupio reklamni prostor u poluvremenu NFL-a i zaprosio curu



ROMANTIČNA večera, svijeće, cvijeće, žena iz vaših snova i prsten kojim je namjeravate zaprositi. Zvuči vam kao preveliki kliše? Onda provjerite našu listu deset najbizarnijih prosidbi i možda dobijete inspiraciju za nešto originalnije.

Prosidba u Boingu 727

Graciela Asturias, 27-godišnja arhitektica iz New Yorka, dobila je poseban dar kada ju je njezin zaručnik zaprosio dok su letjeli u Boingu 727. Kako bi proslavili njezin rođendan, otišli su na let koji putnicima nudi da osjete kako je to biti u stanju u kojem nema gravitacije. Baš tada, Gracielin dečko Alex postavio je sudbonosno pitanje. Već nekoliko godina su u braku.

Prosidba putem videoigrice

Jedan mladić zaprosio je djevojku putem videoigrice Halo. On je bio Moviesign, a ona Furtive Penguin, a kad ju je naveo na mjesto na kojem ju je trebao čekati mač, dočekalo ju je pitanje želi li biti njegova suigračica cijeli život. Zaručili su se, a datum vjenčanja još nije određen. Ipak, ovaj grafički dizajner i njegova djevojka uživaju u pravoj  idili.

Zapalio se da bi zaprosio

Todd se entuzijastično odlučio zapaliti tijekom obiteljskog okupljanja na kojem je htio zaprositi djevojku Malissu. Todd se uz pomoć prijatelja Erica odlučio zapaliti, a sve je lagano otišlo po zlu kad je Eric slučajno pojačao plamen na Toddu. "Malissa, zbog tebe mi je uvijek vruće. Želim da mi zbog tebe uvijek bude vruće, da gorim", rekao je Todd svojoj dragoj. Ona se samo nasmijala i prihvatila prsten svog luckastog dečka.

Mateo djevojku zaprosio prije skakanja iz aviona

Mateo Martinez odlučio se na sličnu, uzbudljivu situaciju. Taman kad su se njegova djevojka i on spremali skakati iz aviona, on joj je postavio sudbonosno pitanje.

Rand zakupio oglasni prostor u poluvremenu NFL-a

Rand je napravio zaista posebnu stvar za svoju djevojku Geraldine. Nakon pet godina veze, odlučio ju je zaprositi na zaista originalan način. Budući da je veliki obožavatelj NFL-a, zakupio je dio reklamnog prostora tijekom SuperBowla te zaprosio djevojku. Budući da su sekunde tijekom poluvremena SuperBowla posebno skupe, Rand je mjesecima putem interneta skupljao novac za to. Ostatak novca je donirao jednoj dječjoj bolnici. Tko ne bi pristao biti supruga takvog muškarca?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.