Nakon dvije godine pronađeno pismo u boci koje je djevojčica iz Međimurja bacila u Muru

Foto: emedjimurje.hr

DVIJE godine nakon što je tada osmogodišnja Tena iz Novakovca bacila pismo u boci u rijeku Muru djevojčica je dobila neočekivan poziv, a portal emedjimurje.hr piše kako je bocu pronašao strojovođa Mišo iz Slovačke.

"Ja sam Tena i imam 8 godina. Ja sam iz Novakovca. Ovo je pismo u boci. Ako ga netko nađe neka nam se javi. Željeli bi znati gdje će pismo završiti",  napisala je u ljeto 2011. godine Tena. Svoje pismo zajedno s brojem telefona stavila je u bocu i sa skele u Novakovcu bacila u rijeku Muru.


Pismo u boci putovalo je više od dvije godine i onda jednog dana stiže poziv. "Halo! Ovdje kapetan broda 'Mirela'. Tražimo Tenu jer smo pronašli njezino pismo u boci i trenutno se nalazimo na granici između Srbije i Rumunjske", bile su riječi koje su iznenadile Tenu i njezinu obitelj. Poziv je stigao s granice Srbije i Rumunjske, a pismo u boci pronašao je strojovođa Mišo.

Budući da je kapetan broda iz Smedereva nije mu se bilo teško sporazumjeti s Tenom. Ona mu je u razgovoru oduševljeno ispričala sve o ljepotama kraja odakle je pismo poslano. Na to je on uzvratio opisom mjesta gdje su pronašli pismo te poslao puno pozdrava Hrvatskoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.