Nema toga što novac ne može kupiti: Usluge za bogate koje si vjerojatno nikad nećete moći (ili htjeti) priuštiti

Foto: Shutterstock

BOGATIMA i slavnima uglavnom je sve servirano, no uvijek postoje načini na koje se život može još više pojednostaviti.

Business Insider s Reddita je prenio 14 nevjerojatnih usluga koje si vjerojatno nikada nećete moći priuštiti, ako biste uopće htjeli.

1. "Osiguranje" za vrijedna umjetnička djela

Ovdje se ipak ne misli na uobičajeno osiguranje kojim vam se isplaćuje novac ukoliko se umjetnina ošteti ili uništi. Riječ je o "specijalnom" osiguranju koje u slučaju opasnosti šalje tim specijalaca helikopterom te prebacuje umjetnine na sigurno.

2. Noćne dadilje

Ukoliko je poznata osoba (ili bogataš) u fazi dojenja svog djeteta, noćna dadilja dolazi je probuditi u određenim vremenskim periodima, a nakon završetka dojenja odnosi dijete nazad u krevetić i uspavljuje ga.



3. "Svebrižni" turistički agent

Ova osoba brine o letovima, hotelima i vizama bogatih te također mijenja njihov novac u stranu valutu ukoliko putuju u inozemstvo; ukratko, on radi sve, osim putovanja.

4. Stilist božićnih drvca

Za samo 20.000 dolara ručno izrađeno drvce svake godine dolazi u vaš dom i bude odneseno 1. siječnja.


5. "Napredni" pomoćnici pri odijevanju


Ovi stručnjaci organiziraju i kupuju kompletnu garderobu svog klijenta. Usto što čak vode brigu o konfekcijskom broju osobe koju oblače te je mjere dvaput godišnje, u opis posla spada i praćenje novih modnih trendova.

6. Bolnica u kući

Vaš se dom može pretvoriti u potpuno opremljenu bolnicu s privatnim osobljem, ukoliko imate novca za to!

7. Dovoz i odvoz prostitutki

Ako imate jahtu, onesviještene prostitutke na njoj više vam ne moraju biti problem, piše Insider. Naime, za određenu svotu možete unajmiti čovjeka koji će djevojke odvesti nazad na obalu te vas opskrbiti novima.



8. Ekskluzivno kino

Najnoviji filmovi mogu biti u vašem domu dostupni u isto vrijeme kad i u kinima!

9. Apartmani u sportskim i koncertnim dvoranama

Primjerice, u Madison Square Gardenu možete odsjesti u apartmanu sa staklenim zidom kroz koji se pruža pogled na podij. Također, u kompletu dolazi i pristup sobi kroz koju igrači prolaze kad iz svlačionica idu prema terenu.

10. Grijana dvorišta

Nema čekanja na ralicu ili lopatanja. Vaše dvorište ili automobilski prilaz može imati podno grijanje i topiti snijeg dok vi uživate u toplini doma!


11. Svemogući sigurnosni sustav

Sve na jednom mjestu! Ovaj uređaj u domu bogatih kontrolira alarm, termostat, pa čak i manje aparate poput iPada.

12. Obiteljski ured

Ova financijska centrala opskrbljuje vas računovođama, investicijskim savjetnicima, odvjetnicima, osiguravateljima i osobljem koje brine o svim vašim financijskim potrebama.



13. Letovi bez sigurnosnih provjera

Opće je poznato da bogataši i slavne osobe putuju privatnim avionima. No, ono što ne znaju svi jest da pritom ni te osobe niti njihova prtljaga ne prolaze sigurnosne provjere inače uobičajene u zračnim lukama.

14. Amex platinasta i crna kartica

Tisuće ljudi diljem svijete ne kupuju svoje ulaznice, ne planiraju svoja vjenčanja, ne dogovaraju liječničke preglede i ne dolaze po svoju djecu u vrtiće i škole - za to se brine ekskluzivno osoblje American Expressa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.