Nevjerojatna transformacija: Izgubio 75 kilograma u godinu dana i to zabilježio kamerom

Screenshot: YouTube

SNIMKA nevjerojatne tjelesne transformacije pretilog muškarca nedavno se počela širiti društvenim mrežama, a video koji pokazuje što znači snaga volje, mnoge je motivirao da učine nešto sa vlastitim tijelima.

Posebno u periodu kada se mnogi pripremaju za plažu.


Jon Calvo u godinu dana izgubio je 75 kilograma, a u opisu videa stoji: "Vjerujem da na ovom svijetu postoje stvari za koje se vrijedi boriti. U svom srcu i u svom umu, pronaći ćete način kako to učiniti stvarnim. U ovom se videu nalazi godina dana mukotrpnog rada. U posljednja četiri mjeseca izgubio sam još 12 kilograma i dobar dio tjelesne masnoće".

Calvo je na svojoj stranici napisao: "Cijelog sam svog života bio velik, a do travnja 2010. uspio sam nakupiti 154 kilograma. Tada sam imao 21 godinu, a visok sam 165 centimetara. Puno sam puta pokušavao smršavjeti, ali svaki sam put odustao. Međutim, ovog sam puta odlučio izgurati to do kraja i postići svoj san. Iskusio sam mnogo toga u proteklih nekoliko godina. Ismijavali su me na dnevnoj bazi, a mnogi su govorili kako sam najdeblja osoba koju su vidjeli. Upravo sam zbog toga nekoliko puta zamalo odustao.

O meni morate znati samo jedno. Onaj dječak koji je puno puta odustajao sada je odrastao i pretvorio se u muškarca koji nikada ne odustaje. Ja nemam samo snagu volje, ja jesam snaga volje. Ništa me neće zaustaviti". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.