Ni nakon višednevnog partijanja nisu u banani: Pogledajte kako hrvatski apsolventi provode dane na Zakintosu!

Foto: Marko Delbello Ocepek/Collegium

JEDAN od najiščekivanijih među apsolventskim partyjima u Grčkoj i ove je godine bio veliki beach party na poznatoj plaži Banana beach na Zakintosu. Osim za kupanje i plesanje vremena se na ovoj prekrasnoj pješčanoj plaži našlo i za sportske aktivnosti pa su apsolventi međusobno snage odmjerili i na turniru u odbojci na pijesku.

Ovih dana se partijalo i na "gusarskom" brodu koji je apsolvente odvezao na jednu od najljepših plaža svijeta - Navagio u Zaljevu krijumčara. Zabave, kao što vidite, nije nedostajalo. Narednih dana čeka vas još vrućih kadrova iz Grčke, jer što se dogodilo na Zakintosu ipak ne ostaje na Zakintosu - tu je Index da sve poprati.

I nakon višednevnog partijanja hrvatski su apsolventi na Banana beachu pokazali zavidnu energiju. Nakon što su se za plesno zagrijavanje pobrinuli DJ Luca Montecchi i DJ Pick A Boo, atmosferu je do usijanja doveo DJ Jurki (Ivan Juratovac), koji zajedno s DJ Viktorom (Viktor Šimunić) čini poznati hrvatski DJ brend Frankie Headfors.

U njihovim se nastupima redovito može uživati u poznatom zagrebačkom klubu Mansion, u sklopu klupskog projekta Reforma te na svjetski poznatoj hrvatskoj partijanerskoj destinaciji - u klubu Papaya na Zrću, a u sklopu Papaya World Toura nastupali su i u brojnim europskim gradovima. Apsolventska putovanja na Zakintos nisu im jedina suradnja s agencijom Collegium, već sudjeluju i u njihovim drugim velikim projektima, poput KnockOut Snow Festivala te Ultra Europe Festivala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.