Nimalo miran Božić Charlieja Sheena, bivšima poručio: Jebite se i vi i socijalna služba!

Foto: Twitter

CHARLIE SHEEN je već neko vrijeme u privatnoj i medijskoj svađi s bivšom suprugom Brooke Mueller, a odnedavno i s drugom bivšom suprugom Denise Richards.

Upravo mu je ona nedavno preko Twittera uputila poziv da se smiri, pojašnjavajući da nije istina da mu ne dozvoljava da viđa svoju djecu te ga pozivajući da s njima proslavi Božić. Ali, to je kod njega izazvalo potpuno suprotnu reakciju pa je i njoj i Brooke preko Twittera poručio: "Ovo je najbliže što ću doći svojoj djeci za Božić?", uz fotku na kojoj su prikazane fotografije na kojima je s djecom (naslovna fotografija), te dodao: "Osim CJ, njezina je mama anđeo". Misleći pritom na svoju 29-godišnju kći Cassandru Jade koju ima sa srednjoškolskom ljubavi Paulom Profit.

Svoju je objavu završio riječima: "Brooke, Denise i socijalna službo, jebite se".

Prije toga, na Badnjak, objavio je i poruku: "Bez djece na Božić. Mogu li odmotati darove koje mi je sud poklonio? Hvala B&D. Uživajte u mojoj mržnji!", a svoj je ispad završio objavljivanjem fotke svoje nove djevojke, bivše porno glumice Brett Rossi, uz koju je napisao: "Nema djece, nema djece, koga briga! Pripremite svoje ljubomorne face! Pogledajte s kime se ja družim!".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.