Nives Celzijus najseksipilnija je žena Eura 2012: Sari Brandner nije pomogao ni Sport Bild



BRITANSKI Mirror zatvorio je glasanje u finalu natjecanja za najseksipilniju bolju polovicu nogometaša Eura 2012, a pobjedu je odnijela Nives Celzijus Drpić.

Nives je nakon tri tjedna trajanja ankete u kojoj su glasali čitatelji popularnog britanskog portala u finalu pobijedila djevojku njemačkog nogometaša Bastiana Schweinsteigera, Saru Brandner, a prije toga u polufinalu je "porazila" i jednu od najljepših žena svijeta, zanosnu Ruskinju Irinu Shayk, odabranicu Cristiana Ronalda. Izbor je zaključen u trenutku kad je za Nives glasalo 54,68 posto glasača, a za Saru 45.32 posto.

Nives je svoju pobjedu prokomentirala na Facebooku gdje je zahvalila Indexovim forumašima: "Ipak smo uvjerljivo pobijedili... Sarah Brandner nije pomogao ni Sport Bild...hvala Index.hr-u i njihovim forumašima... iako sam sumnjala, čini se da su ipak glasali za mene".

Osim Britanaca, Nives su najseksi proglasili i Belgijanci na stranici nieuwsblad.be gdje je s gotovo dvostruko više glasova pobijedila španjolsku voditeljicu i djevojku vratara Ikera Casillasa, Saru Carbonero, a sve to unatoč činjenici da njezin suprug Dino nije bio sudionik Eura 2012.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.