"Noć bez granica": Lana u suradnji s Connectovcima objavila novi spot i pojavila se u seksi izdanju s trakicama

Screenshot: YouTube

NAKON dva mjeseca zajedničkog rada na pjesmi "Noć bez granica", uz nestrpljenje Laninih i Connectovih fanova, pjesma i spot su napokon objavljeni.

Zarazna melodija, koreografija i ples, Lanin glas i stas, uz pojačanje muškog dijela ekipe, već sada izaziva odlične reakcije.

Lana i Connectovci oduševljeni su suradnjom, a ako se ovako nastavi, Lana bi mogla postati i "pridruženi" član Connect-a, nakon što je pokazala da zna i repati!

"Ne postoji ništa ljepše od hrpe fanatika za mjuzom, koji po deset sati dnevno sjede u studiju, sviraju, improviziraju i svake minute se događa neka nova atmosfera pjesme. Baš smo se dali u to, čak i kad smo imali prvu verziju gotovu, sve smo raskopali, išli ispočetka, htjeli da apsolutno svi budemo zadovoljni i da nema nijedne slabe točke. Htjeli smo stilski napraviti pjesmu u maniri onoga čega smo ustvari naslušani kad se radi o vanjskoj produkciji i dati svoj pečat tome. Što se mene tiče, mislim da ću u ovom smjeru ići dalje. Bilo mi je veliko zadovoljstvo surađivati sa dečkima", rekla je Lana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.