Nominirani za Oscara neće biti tužni zbog poklona za više od 85.000 dolara

Screenshot: Gizaraarts.com

NAKON što zavirite u poklon paket koji će sa sobom ponijeti kućama, vjerojatno vam više neće biti žao onih koji ove nedjelje ne osvoje Oscara.

Naime, svi nominirani kućama će odnijeti niz darova u protuvrijednosti od otprilike 85.000 dolara, piše Business Insider. Posljednjih 12 godina Distinctive Assets sastavlja paket darova za nominirane nazvan "Svatko pobjeđuje na Oscarima", a ove godine taj je paket gotovo dvostruko vredniji nego prošle.

U njemu se nalazi više od 50 darova kojima se cijena kreće od 6,5 do 16.000 dolara. Glasnogovornik Distinctive Assets kazao je da se iznimno povećao broj tvrtki zainteresiranih za sudjelovanje nakon što je paket preko slavnih promoviran u medijima.

"Ove godine pristupilo nam je jako puno tvrtki koje su željele da se njihov proizvod nađe u poklon paketu. Unutra smo uvrstili i nekoliko stvarno luksuznih predmeta koji su podigli ukupnu vrijednost paketa", ispričao je glasnogovornik.

Ti luksuzi koje spominje odnose se na 15.000 dolara vrijedno putovanje u Japan i 16.000 dolara vrijedan bon za transplantaciju kose, a među najčudnijima je "zahvat kojim se pomaže ženskom libidu", vrijedan 2700 dolara. Popis ostalih javnosti poznatih darova provjerite ovdje.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.