Nova biografija otkriva: Christian Bale grozan prema djevojčicama, a još gori prema obožavateljima i obitelji



U POSLJEDNJIH nekoliko godina, o usijanom temperamentu Christiana Balea, govorilo se i pisalo više nego o njegovom glumačkom talentu. A takvim će pričama zasigurno doprinijeti i knjiga koja je nedavno ugledala svjetlo dana. Naime, njegov bivši publicist Harrison Cheung u svojoj je novoj knjizi ogolio Viteza tame, pišući da je ponekad znao biti nevjerojatno zao. Toliko da bi znao rasplakati male djevojčice.

Kako prenosi Daily Mail, Cheung piše o tome da Bale nije volio kad bi mu prišao netko od njegovih obožavatelja. 38-godišnji glumac, tvrdi Cheung, malim bi djevojčicama održavao lekcije iz pristojnosti, govoreći im da su nepristojne i nametljive sve dok ih ne bi rasplakao. U knjizi "Christian Bale: The Inside Story of the Darkest Batman" spominje se i incident koji se dogodio nakon što je Bale primio pismo jednog obožavatelja. Cheung tvrdi kako mu je Bale odgovorio faksom u kojem ističe kako bi ga trebalo "eliminirati".


"Ukoliko se naglo probodeš odvijačem kroz očnu jabučicu direktno do mozga, nećeš ni stići vikati. Javi mi kako je prošlo", navodno je napisao Bale.

Bale je također odbio glumiti Jamesa Bonda, jer smatra kako njegov lik predstavlja stereotipan i odbojan doživljaj Engleske i britanskih glumaca. Cheung u knjizi govori i o tome da Bale iz nekih nepoznatih razloga nije želio ići na sprovod svojem kolegi Heathu Ledgeru.

Podsjetimo, još 2008. godine Bale je optužen za napad na svoju majku i sestru u Dorchester hotelu u Londonu. Uhićen je, no optužbe su uskoro odbačene zbog nedostatka dokaza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.