Nova teorija zavjere: Malezijski avion nalazi se u pomorskoj bazi SAD-a?

Foto: FAH

NESTALI malezijski avion nalazi se na malenom otoku u Indijskom oceanu.

Tako barem kaže nova teorija zavjere, piše IBT. Oni koji propagiraju ovu teoriju tvrde da se avion nalazi na otoku Diego Garica koji služi kao pomorka baza SAD-a. Tamo je sletio nakon otmice. Vjeruje se kako se na jednoj od najudaljenijih lokacija na svijetu nalazi i tajni zatvor. Na otoku više nema domorodaca jer su nasilno preseljeni na druge otoke 1971. Na njemu se nalazi 1700 pripadnika vojnog osoblja i 1500 civila.

Kada se saznalo da je pilot malezijskog aviona Zaharie Shah na svom simulatoru leta kao lokaciju spremio baš ovaj otok krenule su spekulacije o mogućnosti da se tamo nalazi.

Freelance novinar i bloger Jim Stone tvrdi kako je jedan od američkih putnika na letu MH370, Phillip Wood, poslao SMS s koordinatama njihove lokacije aviona. Koordinate su ukazivale na mjesto nekoliko kilometara udaljeno od otoka Diego Garica.

"Nepoznato vojno osoblje drži me kao taoca otkad je moj avion otet. Radim za IBM i uspio sam sakriti mobitel u svoj stražnjicu tijekom otmice. Odvojen sam od ostatka putnika i nalazim se u ćeliji. Moje ime je Philip Wood. Mislim da sam drogiran i ne mogu jasno misliti", pisalo je u navodnoj Woodovoj poruci.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.