Novi problemi za slavnog fotografa: "Ako te mogu jebati, sredit ću ti snimanje za Vogue"

Foto: Twitter

TERRY RICHARDSON ponovo je optužen za seksualno maltretiranje.

Na slavnog fotografa sad se obrušila manekenka Emma Appleton, koja je ove nedjelje na Twitteru objavila screenshot poruke koju je navodno primila od Richardsona, a u kojoj stoji: "Ako te mogu jebati, sredit ću ti snimanje u New Yorku za Vogue".

U međuvremenu je objavu izbrisala pa potom i svoj račun, ali i za BuzzFeed kazala da stoji iza svoje tvrdnje. Dodala je da je poruka stigla s Richardsonova profila na Facebooku.

Njegov glasnogovornik kazao je: "Ovo je očito laž. Terry to nije poslao", dok su iz Voguea dodali: "Nemamo planove raditi s njim u budućnosti".

Appleton je poručila da je s ovim izašla u javnost kao bi "zaustavila zlostavljanje", iako je prije brisanja profila očito gotovo požalila: "Počinjem žaliti što sam ovo objavila. Nije bitno tko si niti u kojoj industriji radiš, samo budi čovjek. Jebeno mi je nevjerojatno da neki ljudi ovo smatraju prihvatljivim. Vidimo se".

Richardson je dosad u više navrata optuživan za seksualni napad i maltretiranje: bivša manekenka Charlotte Waters ispričala je da ju je dirao i skinuo se pred njom za vrijeme snimanja. Jamie Peck tvrdila je da je zahtijevao od nje da mu dira penis, a intervjuu za Huff Post na njega su se obrušile Sara Ziff i Alisa Shoemaker.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.