Odlazak nakon našmrkanih orgija: Je li ovo kraj za razvratnog bankara s Wall Streeta?

Foto: Google+

SAGE KELLY, 42-godišnji investicijski bankar tvrtke Jefferies & Company, koji se u studenom našao usred skandala zbog detalja iz razvratnog bračnog i poslovnog života koji su procurili u medije, dao je otkaz u spomenutoj tvrtki.

Kelly je u trenutku davanja otkaza već bio na dobrovoljnom dopustu budući da su priče o njegovim i ženinim orgijama, prevarama i drogiranjima preplavile medije i naštetile ugledu tvrtke, a sad je iz tvrtke i službeno otišao obrazlažući odlazak komentarom da će se "fokusirati na obiteljske stvari", prenosi CNBC.

Tu informaciju su američki mediji dobili iz "povjerljivih izvora", a glasnogovornik Jefferiesa odbio je komentirati situaciju.

Podsjetimo, Kellyjeva žena Christina Di Mauro Kelly predala je papire za razvod krajem listopada kad je pokušala dobiti skrbništvo nad dvjema kćerima i sedam milijuna dolara odštete. U dokumentima je supruga opisala kao "vođu narkomanske kohorte" financijske industrije koji je redovito miješao posao i zadovoljstvo partijajući na Manhattanu, u Las Vegasu i odmaralištu Hamptons, kao i na drugim luksuznim destinacijama.

Nakon što je u parnici Kelly iznio snimku u kojoj Christina šmrče kokain (potajno ju je snimao) kako bi on dobio skrbništvo, ona je u protutužbi iznijela niz prljavih detalja iz njihova braka, prema kojima ju je on prisiljavao na seks s poslovnim partnerima, s kojima se nadao sklopiti milijunske poslove, nakon što bi je prethodno nadrogirao kokainom. Detaljno je ispričala i scenu orgija za sklapanje biznisa, a sve njezine navode Kelly, ali i ostali spomenuti odlučno su opovrgnuli.

Nakon neželjene medijske pažnje Kelly se povukao s pozicije u Jefferiesu, a tvrtka je izdala službeno priopćenje u kojem su otišli toliko daleko da su čak tvrdili da su svi njihovi zaposlenici bili na testu na droge koji su uspješno prošli.

Christina Kelly ubrzo poslije toga okrenula je ploču i objavila je ispriku, govoreći da je ono objavljeno u "medijima proteklih tjedana netočno, neistinito i hiperbolično", dodajući da se "ispričava onima koji su zbog toga snosili posljedice". Sad već bivši supružnici nakon toga uspješno su se dogovorili o zajedničkom skrbništvu, a nije poznato zbog kakvih se točno "obiteljskih stvari" Kelly sad u potpunosti povukao iz biznisa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.