On vam može poslužiti kao inspiracija za Noć vještica, ali i općenito u životu

Foto: Facebook

POSTOJI jako velika vjerojatnost da ste proteklih nekoliko godina u vrijeme oko Halloweena naletjeli na fantastične kostime Josha Sundquista, budući da je u pitanju čovjek koji je u nevjerojatno kratkom roku stekao status legende prerušavanja.

Inače Sundquist je pisac, motivacijski govornik i paraolimpijac skijaš, ali i majstor maski za Halloween pa ste ga tako dosad mogli vidjeti kao veliki keks, lampu i prošlogodišnjeg nezaboravnog ružičastog plamenca.

A sad je došlo vrijeme da predstavi i ovogodišnji kostim, kojim se osvrnuo na činjenicu da će za američki tim nastupati na Svjetskom prvenstvu u nogometu za osobe s invaliditetom. Pa je od sebe napravio igrača u stolnom nogometu, našalivši se tako na svoj račun, budući da tradicionalno lutkice igrača u stolnom nogometu imaju jednu nogu, objasnio je na svojem blogu.

Sundquistu je noga amputirana kad je imao devet godina kao posljedica rijetkog oblika raka kostiju. To ga nije spriječilo da u životu radi sve što želi, a jednom godišnje to znači osmišljavanje savršenog "jednonogog kostima". "Sad se puno ugodnije osjećam u svojoj koži, s onim tko sam i kako izgledam, a može se reći da ovim kostimima čak i slavim ono što me čini drukčijim", napisao je na svojem blogu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.