One će pričati s nogometnim zvijezdama, a o njima priča ostatak svijeta

Foto/Screenhot: Twitter, Instagram, Facebook

VEĆ ODAVNO ne treba posebno napominjati da se, kad su u pitanju nogometaši, uvijek negdje u blizini nalaze i ljepotice, a nema muškarca koji se neće složiti da su najljepša strana svakog velikog natjecanja seksi navijačice.


Osim među navijačicama, ljepotica ima i među curama i ženama nogometaša, koje su već i same dovoljno poznate da ih se ne treba vezati uz suprugovo/dečkovo ime. Ali, postoji još jedna kategorija u kojoj ima seksi cura, a o kojoj se ne govori često, a to su - novinarke i reporterke.

Naravno, naše su nam cure, poput Mile Horvat ili Lane Banely poznate, ali na svjetskom popisu i tu je neizbježna jedna nogometaška djevojka - Sara Carbonero. Mlada mama (u siječnju je rodila sina Martina) s vratarom Španjolske Ikerom Casillasom je u vezi od 2009. godine, a njihovi su susreti (pogotovo nakon uspješnih utakmica) pred kamerama u nekoliko navrata zabavljali svijet. I ove godine ona će izvještavati sa SP-a, a u Brazil je stigla u ponedjeljak, bez petomjesečnog sina. Španjolska prvu utakmicu igra u petak protiv Nizozemske, a ako će Španjolcima ići dobro kao na prošlom SP-u, ne gine nam još zanimljivih priloga zgodne Sare.



Ali, ona više nije jedina seksi reporterka o kojoj se piše.

Melissa Martinez kolumbijska je novinarka postaje RCN koja je došla izvijestiti s prvog treninga reprezentacije Grčke, s kojom će se njezina zemlja susresti u prvom krugu, da bi na kraju sama postala zvijezda treninga. O njoj su izvijestili grčki, brazilski i talijanski mediji, fotografirajući je i radeći s njom intervjue.

Cijelo vrijeme ona je ostala vrlo profesionalna pa je tako kazala i da vjeruje da će se Kolumbija plasirati među prve četiri reprezentacije, ali da će pobjednici biti Nijemci.

Osim nje tu je i Ines Sainz, meksička voditeljica koja će za vrijeme trajanja SP-a dio posla odrađivati u Brazilu, a dio u svojoj zemlji. 36-godišnja reporterka ponovo je privukla pažnju lokalnih medija, što joj nije prvi put: 2010. godine dospjela je u svjetske medije nakon neugodnog događaja u svlačionici Jetsa, što joj je na kraju donijelo i ponudu da se fotografira za Playboy. Odbila ju je tvrdeći da se to kosi s njezinim moralnim načelima.

Za uvod je ovo sasvim dovoljno, a kad prvenstvo počne sigurni smo da će se pojaviti još ljepotica na malim ekranima, u kojim god one ulogama bile.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.