Ostavljeni zaručnik na medeni mjesec otišao s potpunom strankinjom: Radili smo nevjerojatne stvari

Foto: Facebook/Twitter

MLADOŽENJA koji se na medeni mjesec otputio s potpunom strankinjom vratio se u Veliku Britaniju i pokazao fotografije nastale na putovanju. John Whitbread iz Donisthorpea u Leicestershireu lijepu plavušu s kojom je otputovao na medeni mjesec upoznao je na aerodromu prije sedmosatnog leta.

Dodatna avionska karta ostala mu je nakon što ga je zaručnica ostavila. John je s javnošću podijelio fotografije nastale s odmora u Dominikanskoj Republici, na kojem mu je društvo pravila 36-godišnja Kelly Wood iz Lowestofta u Suffolku. Uglavnom su se brčkali u bazenu i izležavali na plaži ispijajući koktele, a tvrde kako su postali jako dobri prijatelji.

"Bilo nam je prekrasno na odmoru. Puno smo se smijali i radili nevjerojatne stvari zajedno. Kelly je divna osoba", rekao je John nakon povratka.

"Bila je to turbulentna atmosfera, baš ono što smo oboje željeli, a sav prikupljen novac išao je u dobrotvorne svrhe. Nikad nije bila riječ o romansi, s obzirom na to da sam upravo izašao iz veze. Bilo je divno steći novu prijateljicu i na tome sam uistinu zahvalan", dodao je.

Često slušate o ljudima koji odu na odmor s najboljim prijateljima i bude im grozno, dodao je John i naglasio da je upravo zato čudo to što je on postao prijatelj s potpunom strankinjom.

Ipak nije baš sve divno. U emisiji "Good Morning Britain" priznao je da je egzotični odmor bio prožet i tugom.

"To je trebao biti moj medeni mjesec, nikad nisam odradio tugovanje zbog prekida pa je to bilo i težak period za mene. Kelly je bila draga, pustila me da imam periode tuge s vremena na vrijeme", ispričao je.

Kelly je voditeljima emisije ispričala da nije željela s Johnom pričati o prekidu i nije imala namjeru prisiljavati ga da joj priča o bivšoj zaručnici.

"Željela sam se zabaviti, željela sam da se on zabavi, ali vidjela sam da u nekim trenucima razmišlja o onome što je moglo biti", dodala je, na što je on uzvratio: "Kelly mi je odvraćala misli s toga".

Kelly je Johnovu priču vidjela na TV-u. U početku je on avionsku kartu želio prodati na eBay-u, no nakon što se otkrilo da je najviša ponuda lažna, odlučio je ulaznicu staviti na nagradnu igru, čime je prikupljeno 1500 funti za udrugu protiv raka testisa. Kelly je na eBay-u ponudila 2500 funti, a u nagradnoj igri je kupila deset listića koji su sudjelovali u natječaju.

"Na TV-u mi se činio iskrenim, mislila sam da je to što čini čudesno i željela sam se uključiti. Zapela sam u kolotečinu u tom trenutku, godinama nisam bila na odmoru i dugo sam bila sama, pa nisam vidjela razlog zašto ne bih. Željela sam avanturu i ovo mi se činilo savršenim", ispričala je.

"Na dan natjecanja bila sam jako nervozna i uzbuđena, stvarno sam željela pobijediti. Kad sam doznala da upravo ja idem, nisam mogla vjerovati. Moji prijatelji i obitelj bili su uzbuđeni zbog mene" ispričala je.

Upoznali su se neposredno prije leta, iako su prije toga komunicirali e-mailom i putem telefona. Onima koji su se nadali romantičnom završetku njihova putovanja, John i Kelly poručuju da su samo prijatelji.

"Bit će to dobra priča za unuke", poručuju oboje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.