Osvojio je milijune na lutriji, a onda mu se život počeo raspadati

Ilustracija: Shutterstock

LEE RYAN Britanac je koji je 1995. godine osvojio 6,5 milijuna funti na lutriji, a danas živi u stančiću u južnom Londonu koji dijeli s beskućnicima. Svoje je bogatstvo izgubio u zahvaljujući nizu loših investicija i trošeći na skupocjene igračke.

Ryan je iste godine kad je osvojio novac završio u zatvoru: osuđen je na 18 mjeseci kazne zbog preprodaje ukradenih automobila. A i prije i poslije zatvora trošio je novac na Ferrarije, Bentleyja i BMW-ove. Osim toga, kupio je vilu za milijun dolara, avion i helikopter.

Nakon uhićenja, serija "nesretnih događaja" nastavila se i uhićenjem njegove kućne pomoćnice, koja je optužena da mu je ukrala 40.000 funti, a pod sumnjivim okolnostima izgorjela su njegova dva automobila, od čega je jedan bio Porsche. Kasnije se razveo od supruge Karen Taylor, s kojom je osvojio novac, i počeo živjeti s 24-godišnjom studenticom iz Kirgistana.

Njih su se dvoje nakon nekog vremena preselili u Aziju, gdje je Ryan izgubio sve što mu je do tog trenutka ostalo zahvaljujući propalom poslovnom pokušaju u Kini gdje je htio imati ribogojilište. Nakon toga se razveo i vratio u London gdje je dvije godine proveo kao beskućnik.

Sad živi u malom stanu u koji često prihvaća beskućnike. Za Sun je kazao: "Novac je bio proklet jer sam zajebavao Boga kad sam ga tražio da me učini multimilijunašem. Moji su me cimeri iz ćelije upozoravali da pazim što želim". Danas radio kao kamerman, zarađuje malo, ali tvrdi da je sretniji nego ikad u životu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.