Otkriveno kad se Burton spetljao s ljubavnicom

Foto: Guliver Image/ Getty Images

NEKOĆ najčudniji par Hollywooda nedavno je obznanio javnosti kako više nisu zajedno. Popularni redatelj Tim Burton je, naime, varao svoju suprugu s osobnom asistenticom Berenice Percival, s kojom je inače poslovno surađivao posljednje tri godine.

Glumica i redatelj bili su u izvanbračnoj vezi 13 godina, u kojoj su dobili dvoje djece.

Podsjetimo, prve sumnje koje su ukazivale da nešto nije u redu s njihovim brakom, izazvao je Burton kojega su paparazzi uhvatili u zagrljaju s Percival 2013. godine.

Helena je njihov prekid navodno jako teško podnijela te je Timu prethodno dala mnogo šansi " da se sredi" i pritom pokuša popraviti njihov odnos.

Tim je pak sreću pronašao u zagrljaju mlađe žene, s kojom sada živi u Londonu, a Daily Mail prenosi kako se Percival  nakratko pojavljuje u jednoj od scena njegovog novog igranog filma "Big Eyes", inače prvom u posljednjih 13 godina, u kojem ne glumi njegova muza, Helena Bonham Carter.

Strani tabloidi pišu kako su se Percival i Burton zbližili upravo na snimanju ovog filma u Vancouveru. Tako anonimni izvor tvrdi kako se nisu odvajali jedno od drugog te da je Vancouver vjerojatno mjesto gdje su započeli svoju vezu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.