Ovaj tip pokušao je pojesti 9000 kalorija za manje od 80 minuta

Screenshot: YouTube

HUCKLEBERRY'S, zalogajnica američkog tipa iz engleskog Yorka, postavio je dosad najveći izazov za izjelice u Velikoj Britaniji.

On je nazvan Ambrozija (budući da "ambrozija" označava hranu za bogove, napominju iz restorana), a dosad ga još nitko nije uspio izvršiti. U pitanju je izbor četiri različite vrste mesa, a ukupan zbroj kalorija u obroku koji se mora pojesti unutar 80 minuta, doseže golemih 9000.

Ambrozija sadrži puretinu u bijelom umaku, svinjetinu s češnjakom, ljepljivu govedinu, rebarca i kuhana goveđa prsa s dimljenim sirom. Cijena obroka je 75 dolara (oko 500 kuna), a dosad se u ovom izazovu okušala tek šačica ljudi.

"Uz 9000 kalorija i više od šest kilograma hrane, ovo je definitivno najveći izazov koji smo napravili. Provela sam jako puno vremena proučavajući izazove ove vrste i osobno nisam vidjela mesnu gozbu koja uključuje ovakve količine. Jako je to puno, ali smatramo da ima dovoljno vremena da se može završiti", kazala je voditeljica restorana.

"Osim toga, imamo puno stalnih mušterija koji neće moći dočekati okušati se u ovom izazovu i pokušati dospjeti na naš novi Food Gods zid slavnih", dodala je.

A pogledajte kako pokušaj da se savlada ova količina hrane izgleda u praksi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.