Ovako se "poružnjuju" glumice da bi izgledale kao "obični" ljudi

Screenshot, Foto: Marcel Indik Photography, McDonald's, Fernanda Romero, Best Buy, IMDb, Lincoln, Hefner Management, 5 Hour Energy, Buffalo Wild Wings, AV PhotoMassacre

ODAVNO znamo da je svijet reklama svijet u kojem vrijede posebna pravila obmane, ali možda će vam biti čudno kad saznate da se neke glumice "poružnjuju" prije nego što se pojave u nekoj kampanji.

Naime, sasvim je jasno da oglašivači imaju običaj angažirati zgodne ljude da glume u reklamama, ali jednako tako moraju paziti da ti isti ljudi izgledaju "obično, normalno, svakidašnje", piše Business Insider. Što znači da mogu zaboraviti na svoja "uglancana" izdanja na temelju kojih su u principu i angažirane.

Dakle, mnogima od njih seksipil je "smanjen" kako bi bolje prodale proizvod koji reklamiraju. Uobičajene taktike su manje šminke, široka odjeća ili uniforme, "opuštena" frizura, a kako to izgleda, provjerite u galeriji.

Također, ako vam je zapela za oko upravo neka od ovih ljepotica - niste trebali sumnjati da i za to postoji kutak interneta: tumblr nazvan "Tko je ta djevojka iz reklame" koji se bavi upravo identificiranjem cura koje se pojavljuju u raznim reklamama.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.