Ovo će vam vratiti vjeru u pravu ljubav: 100-godišnja udovica prisjetila se voljenog supruga

Screenshot: YouTube

BRANDON STANTON je fotograf i autor stranice "Humans of New York". Nedavno se bacio u produkciju videa i za svoju prvu priču odabrao 100-godišnju udovicu Shirley.

"Proveli smo s njom popodne u njezinom stanu gdje se prisjećala svog pokojnog supruga Moea. Rezultat je dirljiv", napisao je Brandon na Facebooku.

U videu je Shirley opisala kako su se upoznali dok je ona pjevala francuske pjesme na zabavi svoje prijateljice. "Nismo rekli da ćemo se vjenčati. Jednostavno smo to znali. To je bio susret duša", ispričala je Shirley.

Opisala je kako je Moe nakon tri godine braka dobio poziv od predsjednika da se pridruži ratu kao liječnik i otišao u vojsku. Čitavo vrijeme javljao joj se pismima. "Brodovi dolaze i odlaze, ali ja ostajem ovdje sa svojim mislila o tebi i pitam se kada ću opet biti sa svojim malim anđelom", napisao joj je Moe u jednom pismu.

Nakon nekog vremena Moe je obolio. "Bio je bolestan godinu dana. Vidjela sam da umire. Napustila ga je sva snaga. Rekla sam mu 'Moe, što ću bez tebe?'. Skupio je svu energiju koju je imao i rekao 'Uzmi ljubav koju imaš za mene i širi ju okolo'", ispričala je Shirley sa suzama u očima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.