Parodirao Dr. Drea: The Hoff navija za Njemačku i ovo je njegov bojni poklič

Screenshot: YouTube

PRIJE početka Svjetskog prvenstva u Brazilu Dr. Dre objavio je reklamu za svoje slušalice Beats s Neymarom i drugim poznatim licima u glavnim ulogama, uključujući brojne sportaše (LeBron James, Rio Ferdinand, Serena Williams, itd.), ali i slave iz svijeta glazbe, kao što su Lil Wayne i Nicki Minaj.



Video je postao toliko popularan da je dosad prikupio više od 22 milijuna pogleda, a u međuvremenu su FIFA i glavni sponzor natjecanja, Sony pokušali zabraviti korištenje slušalica igračima na SP-u. To im nije uspjelo, a video je sad dobio dodatnu promociju, recimo.

Naime, svoju parodiju ususret finalu između Njemačke i Argentine, objavio je ni više ni manje nego David Hasselhoff, koji je, kao što je poznato, iznimno popularan u Njemačkoj.

U njoj je on zamijenio Neymara pa ga kroz izražavanje podrške Njemačkoj u današnjoj utakmici bodri njegova kćer: "Njemačka treba našu potporu! Moraš 'huffati hoffa' kao da je posljednji dan tvog života!", poručuje Hayley Hasselhoff svom ocu. Više pogledajte u videu.

Pročitajte više