Pjevačica na suđenju: Bio je stvarno lijep dan - osim što su me pokušali ubiti!

Foto: JLP

POZNATA britanska pjevačica Joss Stone prisustvovala je suđenju dvojici muškaraca koji su planirali njeno ubojstvo. Naime, 25-godišnja pjevačica kazala je na sudu kako je imala stvarno lijep dan sve dok nije otkrila da su dva muškarca skovala plan da joj odsijeku glavu samurajskim mačem i prespavaju u njenoj kući.

Riječ je o suđenju Kevinu Liverpoolu i Junioru Bradshawu koji su prije dvije godine uhićeni nekoliko kilometara od njene kuće u Devonu, a istragom je otkriven i njihov bolesni plan. Iz njihovih je poruka vidljivo da su namjeravali ubiti pjevačicu i njeno tijelo baciti u rijeku, a prije dolaska u Devon, od lokalnih su pomagača pokušali nabaviti vozilo i pištolj s prigušivačem.


Pjevačica, koja je taj dan provela u društvu svog dečka Daniela Radforda, za vrijeme svog se iskaza našalila: "Osim što me posjetila policija i rekla mi da me netko namjeravao oteti u ubiti, bio je to stvarno lijep dan."

Međutim, izgleda da će se dosta toga promijeniti jer pjevačica je otkrila da prije nego je doznala za plan dvojice muškaraca, nije često uključivala alarm u svojoj kući.

Liverpool i Bradshaw priznali su kako su detalje o rasporedu soba u njenoj kući doznali gledajući epizodu "MTV Cribsa", a pjevačica je dodala da u kući nije držala novac te da nije imala sef.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.