Playground NYE Croatia Festival: Ne propustite najluđi doček Nove godine u Boćarskom domu

Foto: Press

LEGENDA kaže da kako dočekaš Novu godinu da će ti takva biti čitava godina. Zato nemojte dozvoliti da vam godina počne na nekom bezveznom tulumu ili još gore, doma u krevetu.

Obucite svoje plesne cipelice i pridružite nam se u najluđem dočeku Nove godine.

Budite dio Playground NYE Croatia Festivala u Boćarskom domu, kao i dijelom zabave, koju ćete, sigurni smo, prepričavati unucima.

Na partyju, o kojem svi pričaju, nastupit će više od 20 DJ-jeva na dva odvojena "stagea", a jedan od najboljih DJ-jeva, legendarni Thomas Gold, uvest će nas u Novu godinu.

Pogledajte poziv Thomasa Golda i pridružite se ekipi koja zna tulumariti.

VIP ulaznice su rasprodane, ali ne očajavajte, ostalo je još malo regularnih ulaznica po cijeni od 219 kuna. U cijenu ulaznice uračunata su tri besplatne konzumacije pića, te pjenušac u ponoć.

Organizatori  Playground NYE Croatia Festivala obećavaju vrhunsku zabavu, a na vama je samo da uživate.

Osim Thomasa Golda, moći ćete uživati u nastupima: Vanillaz, Joe2Shine, Kosta Radman, Tranceport, Franky, Drop Dopers, Vazmenko, Apollo, Astralis i Jewels & Sparks.

Predviđa se da bi na eventu moglo biti i do 5000 ljudi, stoga požurite po svoju ulaznicu još danas jer je broj ulaznica ograničen radi kapaciteta Boćarskog doma.

Uz festivalske ulaznice organizatori su otvorili prijave za party buseve iz Splita i Rijeke, a sve informacije možete pogledati na njihovoj web stranici klikom OVDJE.

Svima kojima sedam sati najvećeg partyja ne bude dovoljno, pozvani su na after party koji je nastao u organizaciji s UES-om. Party će trajati do podneva.

Na njemu nastupaju Petar Dundov, Enndy Ramich, Homeboy, Jan Kinčl Zero, Pete Dux, Arsen Pavešić i Reserved Sentence

Oni koji će pak s drugih mjesta svratiti na najluđi after, moći će svoju ulaznici kupiti na ulazu u Boćarski dom po cijeni od 50 kuna.




 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.