Plemenito razdjevičenje: Studenti prodaju nevinost da skupe novac za izgradnju domova za siromašne

DA GUBITAK nevinosti može biti i plemenit čin pokazala je zanimljiva aukcija u kojoj studenti svoju nevinost nude najboljem ponuđaču, a prikupljen iznos ide u svrhu izgradnje domova za siromašne.

Nevinost 20-godišnje Catarine Migliorini trenutno je dosegla cijenu od 160 tisuća dolara koji bi mogli završiti u nevladinoj udruzi koja se bavi podizanjem modernih kuća za siromašne na jugu Brazilu.

Catarina ne voli kada je kritičari nazivaju prostitutkom i tvrdi da još uvijek vjeruje u ljubav, ali i da ovo vidi kao dobar način da učini nešto bitno. Međutim, kontroverza se pojavila u trenutku kada je mlada studentica dopustila da je u njenoj misiji prati tim australskih filmaša koji snimaju film "Virgins Wanted".


"Gledam na ovo kao na posao. Imam priliku putovati, biti dijelom filma i to je bonus. Ako to učiniš samo jednom u životu onda nisi prostitutka, kao što nisi fotograf ako si uspio snimiti jednu lijepu fotografiju", rekla je Caterina i dodala: "Aukcija je samo posao. Ja sam romantična djevojka i vjerujem u ljubav, a ovo će biti od velike pomoću mom kraju".

Redatelj Justin Sisely snimit će njene emocije prije i poslije čina razdjevičenja, a u filmu će sudjelovati i Alexander koji je također odlučio prodati svoju nevinost, ali dosad je uspio privući samo skromnih 1300 dolara.



Pobjednik će biti testiran da bi se izbjegla mogućnost spolnih bolesti, a "transakcija" će se odvijati na avionu koji leti iz Australije prema Americi da bi se izbjegli zakoni o prostituciji. Kondom će biti obavezan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.