Policajac u rutinskoj kontroli tražio od djevojke da trese grudnjakom, uspio je rasplakati

Screenshot: ABC

POLICIJA iz Lakelanda našla se na udaru kritike nakon što je u javnost procurila snimka koja prikazuje nekonvencionalne metode pretraživanja jednog njihova zaposlenika.

Naime, jedan je policajac u potrazi za drogom osumnjičenoj Zoe Brugger naložio da protrese grudnjakom nakon što ju je zaustavio zbog jednog svjetla koje nije radilo. Osim toga, bila joj je istekla i vozačka dozvola. Čitav je događaj, koji se odvio prošli mjesec, snimljen kamerom u policijskom autu.

Nakon što se sve saznalo provedena je detaljna istraga o policajcu Dustinu Fetzu, koji je svojom "nekonvencionalnom metodom" uspio 28-godišnju Brugger i rasplakati za vrijeme "rutinske provjere", javlja ABC News.

"To je bio potpuno poražavajuće, degradirajuće", ispričala je i dodala: "Svi su gledali curu koja je morala to raditi. A zašto? Sve zbog svjetla koje nije radilo?".

"Mislim da policija iz Lakelanda mora ozbiljno razmotriti svoje postupke i način na koji čuva svoje građane", napisao je državni odvjetnik Jerry Hill policiji tražeći istragu.

Oni su pak objavili da ne podržavaju ponašanje svojeg zapolenika Fetza. Suspendiran je na četiri dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.