Povučena epizoda crtića "Family Guy": Prikazivala ubojstva na maratonu u Bostonu

Foto: Fox

TELEVIZIJSKA postaja Fox povukla je sa svojih internetskih stranica nedavno emitiranu epizodu serije "Family Guy" u kojoj su prikazana ubojstva u bostonskom maratonu.

Naime, otkad se dogodila tragedija u Bostonu internetom je počeo kružiti izmijenjeni isječak epizode "Turban Cowboy" (emitirane 17. ožujka) u kojem se parodira tragične događaje.

U originalnoj epizodi glavni lik Peter Griffin automobilom je pregazio druge natjecatelje kako bi pobijedio u maratonu, a nakon toga susreo se s teroristom koji je prijetio da će raznijeti most. U izmijenjenoj verziji ta su dva dijela crtića spojena tako da izgleda kao da je Griffin uzrokovao eksplozije telefonskim pozivom, a potom je prikazan "pokolj" nakon njegovog gaženja automobilom. Naravno, istog su trenutka počeli kružiti i komentari da je epizoda ustvari bila "proročka", prenosi CNN.

I dok se Fox nije oglasio službenom objavom po pitanju epizode, već su je samo povukli sa stranica, slučaj je putem svojeg Twittera prokomentirao tvorac serije Seth MacFarlane: "Izmijenjeni isječak 'Family Guya' koji trenutno kruži internetom je odvratan. Događaj je bio pravi zločin i tragedija i moje su misli sa žrtvama".
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.