Pozivaju na moralnost, ali nude vam polugole žene kojima poskakuju sise

Screenshot: YouTube

TVORCI video igrice u kojoj se pojavljuju izazovno odjevene žene s velikim sisama mogla bi se naći u velikim problemima nakon što dođe na PC.

Japanski developeri Team Ninja, koji stoje iza igrice "Dead or Alive 5: Last Round" zabrinuti su što će gejmeri na PC-ju napraviti kad se dočepaju igrice u kojoj na ženama poskakuju poluotkrivene sise. "Lijepo molimo korisnike PC-ja da našu igricu igraju na moralan način. Inače nećemo moći više objaviti niti jedan naslov za PC", kazao je direktor projekta Yohei Shimbori. 

Kombinacija sisatih likova i gejmerske sklonosti tzv. "modovima" (modificiranje originalnog sadržaja) mogla bi dovesti do svojevrsnog "boobgatea", piše Mirror, jer igrači su u ranijim verzijama za konzolu već razodijevali ženske likove.

Pomalo je čudno da Tecmo Koei, tvrtka koja stoji iza igrice, izražava ovakvu zabrinutost, budući da već i sami gejmerima nude da se "poigraju" sa sisama: naime, igrači mogu zahvaljujući tzv. Yawaraka Engineu kontrolirati jačinu "poskakivanja" sisa na ženama.

Ipak, iz Teama Ninja brane svoj proizvod riječima: "Naši likovi, muški i ženski, stvoreni su u okruženju iz snova i imaju izvanredne sposobnosti kako bi se borili jedan protiv drugoga u tom pretjeranom svemiru. Njihove sposobnosti su vrlo pomno izbalansirane i želimo ih prezentirati kao dinamične, seksi, snažne i samopouzdane", poručio je Yosuke Hayashi.

"Dead or Alive 5: Last Round" izlazi 20. veljače za Xbox i Playstation 4, ali oni koji žele igricu na PC-ju morat će pričekati 30. ožujka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.